Szállítási feltételek

Személyes átvétel

Budapest XXI.ker. (Csepel) II. Rákóczi Ferenc út 301. alatti Menyus Horgászboltban.

Mielőtt felkeresi Üzletünket, érdeklődjön a pillanatnyi raktárkészlet felől a 06-30-6335144 telefonszámon!

Szállítási feltételek

A rendeléseket futárszolgálaton keresztül juttatjuk el a vásárlókhoz. Az árut az átvételkor kell kifizetni! Szállítási határidő a raktáron lévő termékeknél 1 nap.

Házhozszállítási díj: 1.390 Ft (bruttó).

A munkanapokon 08:00-ig beérkező rendeléseket (ha a termék raktáron van) a következő munkanapon házhoz szállítjuk 8 és 17 óra között.

A munkanapokon 08:00 után beérkező rendeléseket (ha a termék raktáron van) a következő munkanapon tudjuk elküldeni így azt a futár másnap 08 és 17 óra között szállítja házhoz.

A megadott telefonszámra a futárszolgálat a kézbesítés napján sms-t küld a kézbesítés várható időpontjáról, 3 óra pontossággal. (Pl. "11 és 14 óra között".)

A küldemény feladásáról e-mailben értesítjük. Az Ön által megadott telefonszámot a kézbesítendő csomagra ráírjuk a könnyebb kézbesíthetőség érdekében.

Kérjük, hogy olyan címet adjanak meg, ahol a fenti időpontban át tudják venni a küldeményt! Lehet munkahely is.

Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítést hagy. Ebben az esetben fel kell venni a futárral a kapcsolatot, hogy kiszállítási időt egyeztetni tudják.

Ha a kiszállítás időpontja felől kíván érdeklődni, vagy a futár nem találta a megadott címen és szeretne tájékozódni, kérjük hívja a GLS Hungary Kft. ügyfélszolgálatát a06-1-802-0265 telefonszámon.

Ezúton szeretnénk Kedves Megrendelőink figyelmét felhívni, hogy a GLS által felvett csomag állapota felől információt a GLS ügyfélszolgálata ad munkanapokon 7.00-20.00-ig.

Odoberať novinky